Cautare

909 de rezultate pentru "stiri radauti" (3.22 secunde)
De asemenea, a devenit operational site-ul www.votlegal.mai.gov.ro, care contine informatii legislative si stiri/comunicate referitoare la actiunile structurilor MAI din plan central si teritorial pentru asigurarea desfasurarii in conditii de legalitate a procesului electoral.
Noua editie a emisiunii a putut fi vizionata si pe noul canal de stiri VoyoNews, pe www.voyo.ro. Cel mai tanar premier a dat raspunsurile pe care toata tara le asteapta.
Acum citeva saptamini, Nicusor Dan se afla in platoul unei televiziuni de stiri dar atunci cind vorbea camera tv se concentra pe prezentatoarea stirilor sau pe un ecran mare din studioul respective.
- In 2004, cand alegerile locale au fost organizate de Octav Cozmanca, am comentat la o televiziune de stiri, in direct, desfasurarea scrutinului si am remarcat numarul mare de incidente.
Ieri a fost prezent la un dialog on line cu cititorii unei agentii de stiri care-i este aservita. Unul dintre interlocutori i-a pus o intrebare de bun simt:
Dar, cand agentiile de stiri au inceput sa faca baloane din guma loviturii de stat, nu se poate sa nu se fi gasit un nordic mai iconoclast la care Merkel n-a apucat sa sune, sau un englez mai lipsit de complexe caruia i se rupe de Barroso si care sa nu aiba o parere critica, alta decat restul turmei.
OCTAVIAN ANDRONIC) Pactul personal semnat intre Basescu si Ponta ocupa un loc insemnat in comentariile cu care televiziunile de stiri isi umplu programele acum, in prag de sarbatori.
evident - notam - daca in Imperiul Otoman ar fi fost purtator de cuvint, iar in tarile romane, televiziuni de stiri.
Televiziunile, prinse in offside Imediat ce s-a aflat ca Traian Basescu a retrimis statutul senatorilor si deputatilor la reexaminare, deja televiziunile de stiri au intrat in competitie:
- autonomia teritoriala (stiind ca televiziunile de stiri vor "musca"); - arborarea drapelului secuiesc, pentru amorsarea obiectului. Comentarii: Este vorba de o diversiune, inclusiv cu scop electoral in Ungaria.
O drama care a facut inconjurul lumii si care a produs o stire aproape unicat pe fluxurile agentiilor de stiri.
Evident, un site de stiri are un public mai bine informat ca populatia generala. Paritatea optimism/pesimism ajuta guvernarea. Lipsa sperantei scade costurile de propaganda electorala, in 2014.
Presedintele Romaniei, Traian Basescu si-a luat doua zile libere, lasand la o parte interesele tarii, care-l macina doar seara pe la ora 7 inaintea jurnalelor de stiri, si "s-a suit" in 8 februarie pe "dealul Clujului", sa dea viata celui mai sentimental proiect al sau, Partidul Miscarea Populara....
Printre atatea stiri despre fotbal, rezultate si meciuri - ce sa-i faci, a inceput Cupa Mondiala! -, mi se mai opresc ochii, in mod reflex, si pe cate o stire "altfel".
Dincolo de tumultul vietii de zi cu zi, dincolo de agenda publica a canalelor de stiri, acolo unde se dezbat presupuse teme de interes national, legate de statutul nu stiu carei vedete de televiziune sau de ceea ce se cheama justitia televizata, pentru ca vedem cu totii ca in plin campionat mondial de fotbal romanii au renuntat la analize sportive pentru a face interpretari pe justitie, se intampla lucruri grave, care daca vor fi incluse intr-o statistica, vom vedea cu totii formele unor abuzuri legislative, generatoare de anarhie administrativa.
4 dezbateri la televiziunile importante de stiri din Romania, luni, marti, miercuri si joi. In mod firesc, in mod normal, dansul (Klaus Iohannis-n.r.) ar trebui sa vina in fata oamenilor, sa vada ce program de tara are, cum se manifesta intr-o dezbatere .
Iohannis, la fuga "Pentru turul 2, Victor Ponta a punctat decisiv la capitolul curaj pentru confruntare pentru ca chiar inainte cu o saptamana de terminarea turului a facut aceasta propunere normala, dar curajoasa pentru orice fel de candidat, ca sa existe dezbateri la cele 4 televiziuni de stiri, 4 publicuri diferite, cu niste garnituri de comentatori care pot sa fie sau sa nu fie favorabili lui Ponta.
- Il invit la microfon pe presedintele Romaniei Victor Ponta, a spus Liviu Dragnea. Discursul presedintelui Victor Ponta a fost transmis de toate televiziunile de stiri. Surse: evz.ro si HotNews.ro
Televiziunile de stiri par nepregatite pentru acest tip de mesaj public. Ele vor scandal, reactii, comentarii, conflict pentru a-si creste audientele.
Vazandu-i recenta prestatie - aproape doua ore la o televiziune de stiri -, in minte mi-a rasarit imaginea grobianului care impinge batranica pe scari doar pentru ca, ulterior, sa o intrebe de ce se grabeste.
google-analytics.com